Nutriční hodnoty (Bramborový chleba podle Tejajky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 387 kJ / 2 722 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 78,45 g |
Tuky | 42,51 g |
– nasycené | 5,94 g |
– nenasycené | 30,74 g |
–– mononenasycené | 17,98 g |
–– polynenasycené | 12,76 g |
––– omega 3 | 2,48 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 485,70 g |
– cukry | 33,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje (já dala slunečnicový) | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
150 g 150 g vařených šťouchaných brambor | Brambor zimní | 150 g |
630 g 630 g pšeničné hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 630 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
20 g 20 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
celý kmín | Kmín | |
drcený kmín | Kmín mletý |