Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chřest se sýrovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 195 kJ /
1 242 kcal
Bílkoviny61,04 g
– z toho živočišné bílkoviny38,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,00 g
Tuky32,95 g
– nasycené11,05 g
– nenasycené14,59 g
–– mononenasycené10,30 g
–– polynenasycené4,29 g
––– omega 30,33 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 761 mg
Sodík 413 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy172,25 g
– cukry34,50 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g bílého chřestu Chřest bílý čerstvý 500 g
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská
kapka kapka citrónové šťávy Šťáva z citrónu
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
50 g 50 g uzeného sýra Eidam 30% t. v s. uzený 50 g
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
1 špetka 1 špetka kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.