Nutriční hodnoty (Chřest se sýrovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 195 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 32,95 g |
– nasycené | 11,05 g |
– nenasycené | 14,59 g |
–– mononenasycené | 10,30 g |
–– polynenasycené | 4,29 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 761 mg |
Sodík | 413 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 172,25 g |
– cukry | 34,50 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g bílého chřestu | Chřest bílý čerstvý | 500 g |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
kapka kapka citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
50 g 50 g uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 50 g |
100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
1 špetka 1 špetka kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek |