Nutriční hodnoty (Falešná hovězí polévka z morkových kostí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 632 kJ / 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 11,27 g |
– nasycené | 0,82 g |
– nenasycené | 9,92 g |
–– mononenasycené | 6,97 g |
–– polynenasycené | 2,95 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 9,30 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 PL 1 PL oleje nebo sádla | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
3-4 3-4 hovězí kosti morkové | Kost hovězí | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
10-15 kuliček 10-15 kuliček pepře | Pepř černý | |
2 L 2 L studené vody | Voda | 2000 ml |
před dokončením vaření přidáme očistěnou mrkev | Mrkev čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá |