Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Falešná hovězí polévka z morkových kostí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie632 kJ /
151 kcal
Bílkoviny1,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,48 g
Tuky11,27 g
– nasycené0,82 g
– nenasycené9,92 g
–– mononenasycené6,97 g
–– polynenasycené2,95 g
––– omega 30,90 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy9,30 g
– cukry6,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 PL 1 PL oleje nebo sádla Olej řepkový 11 ml
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
3-4 3-4 hovězí kosti morkové Kost hovězí
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
10-15 kuliček 10-15 kuliček pepře Pepř černý
2 L 2 L studené vody Voda 2000 ml
před dokončením vaření přidáme očistěnou mrkev Mrkev čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.