Nutriční hodnoty (Šťavnaté jablečné řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 699 kJ / 4 469 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,48 g |
| Tuky | 171,12 g |
| – nasycené | 42,86 g |
| – nenasycené | 120,72 g |
| –– mononenasycené | 78,80 g |
| –– polynenasycené | 41,92 g |
| ––– omega 3 | 3,33 g |
| Vláknina | 52,20 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 461 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 645,00 g |
| – cukry | 260,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 250 g 250 g ztuženého tuku Omega | Margarín | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 11 lžic 11 lžic studené vody | Voda | 198 ml |
| mouka na podsypání | Mouka pšeničná hladká | |
| 1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
| 3 3 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |