Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškové rezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 508 kJ /
3 468 kcal
Bílkoviny100,01 g
– z toho živočišné bílkoviny86,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,20 g
Tuky78,56 g
– nasycené19,52 g
– nenasycené36,22 g
–– mononenasycené28,65 g
–– polynenasycené7,57 g
––– omega 30,29 g
Vláknina3,96 g
Cholesterol 2,60 g
Sodík 1,06 g
Sůl2,58 g
Sacharidy588,18 g
– cukry482,66 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
12 lžic 12 lžic krystalového cukru Cukr bílý 180 g
12 lžic 12 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 132 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 lžíce 2 lžíce vlažné vody Voda 36 ml
4 4 vajíčka Vejce slepičí 280 g
300 g 300 g krystalového cukru Cukr bílý 300 g
2 2 másla Máslo kravské 2 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 skleničky 2 skleničky zavařených hrušek Hruška zavařená
2 2 tmavé polevy Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.