Nutriční hodnoty (Hruškové rezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 508 kJ / 3 468 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 86,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,20 g |
Tuky | 78,56 g |
– nasycené | 19,52 g |
– nenasycené | 36,22 g |
–– mononenasycené | 28,65 g |
–– polynenasycené | 7,57 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 3,96 g |
Cholesterol | 2,60 g |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 588,18 g |
– cukry | 482,66 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
12 lžic 12 lžic krystalového cukru | Cukr bílý | 180 g |
12 lžic 12 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 132 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
2 lžíce 2 lžíce vlažné vody | Voda | 36 ml |
4 4 vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
300 g 300 g krystalového cukru | Cukr bílý | 300 g |
2 2 másla | Máslo kravské | 2 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 skleničky 2 skleničky zavařených hrušek | Hruška zavařená | |
2 2 tmavé polevy | Čokoládová poleva |