Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šumavské řízky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 297 kJ /
1 027 kcal
Bílkoviny40,55 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,19 g
Tuky17,58 g
– nasycené4,03 g
– nenasycené8,11 g
–– mononenasycené5,78 g
–– polynenasycené2,33 g
––– omega 30,21 g
Vláknina17,86 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 239 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy168,50 g
– cukry10,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
80 - 100 g 80 - 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 90 g
4 plátky 4 plátky uzené krkovičky Vepřová krkovice uzená
špetka špetka mletého černého pepře Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.