Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky na zeleninkové šťávě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 732 kJ /
1 131 kcal
Bílkoviny165,76 g
– z toho živočišné bílkoviny163,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,98 g
Tuky41,53 g
– nasycené5,03 g
– nenasycené34,00 g
–– mononenasycené23,63 g
–– polynenasycené10,37 g
––– omega 34,04 g
Vláknina6,67 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 602 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy21,40 g
– cukry6,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kousek kousek petržele Petržel kořenová čerstvá
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
kousek kousek másla Máslo kravské
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1/2 kostky 1/2 kostky slepičího bujónu Bujón kuřecí BIO 5 g
2 lžičky 2 lžičky škrobu Bramborový škrob 10 g
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.