Nutriční hodnoty (Rumový zvěřinový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 325 kJ / 1 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 113,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,40 g |
Tuky | 7,46 g |
– nasycené | 3,43 g |
– nenasycené | 3,28 g |
–– mononenasycené | 1,18 g |
–– polynenasycené | 2,10 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 15,30 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 507 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 90,37 g |
– cukry | 51,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g srnčí plece | Srnec plec | 600 g |
olej | Olej řepkový | |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 lžíce 3 lžíce sušené papriky | Paprika červená sušená | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce pikantnější rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
pepř | Pepř černý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
0,5 l 0,5 l vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
0,5 l 0,5 l červeného vína | Víno červené suché | 500 ml |
1 1 menší protlak | Protlak rajčatový | |
cukr | Cukr bílý | |
3 dcl 3 dcl rumu | Rum | 300 ml |