Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rumový zvěřinový guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 325 kJ /
1 990 kcal
Bílkoviny122,53 g
– z toho živočišné bílkoviny113,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,40 g
Tuky7,46 g
– nasycené3,43 g
– nenasycené3,28 g
–– mononenasycené1,18 g
–– polynenasycené2,10 g
––– omega 30,25 g
Vláknina15,30 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 507 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy90,37 g
– cukry51,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g srnčí plece Srnec plec 600 g
olej Olej řepkový
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
3 lžíce 3 lžíce sušené papriky Paprika červená sušená 30 g
2 lžíce 2 lžíce pikantnější rybízové marmelády Marmeláda z červeného rybízu 30 g
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
pepř Pepř černý
česnek Česnek čerstvý
0,5 l 0,5 l vývaru Vývar hovězí 500 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
0,5 l 0,5 l červeného vína Víno červené suché 500 ml
1 1 menší protlak Protlak rajčatový
cukr Cukr bílý
3 dcl 3 dcl rumu Rum 300 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.