Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dvouluštěninová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 693 kJ /
644 kcal
Bílkoviny31,55 g
– z toho živočišné bílkoviny16,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,55 g
Tuky16,64 g
– nasycené5,38 g
– nenasycené9,97 g
–– mononenasycené7,29 g
–– polynenasycené2,68 g
––– omega 30,09 g
Vláknina29,92 g
Cholesterol 48 mg
Sodík 369 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy78,93 g
– cukry23,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 hrsti 3 hrsti tmavých fazolí Fazole červená ledvina
2 hrsti 2 hrsti hrachu Hrách žlutý loupaný sušený
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/3 1/3 celeru Celer bulva čerstvá 180.00000536441803 g
3 3 střední brambory Brambor zimní 150 g
1/2 1/2 kedlubny Kedluben čerstvý 90 g
1/3 hlávky 1/3 hlávky kapusty Kapusta hlávková čerstvá 233.33334028720856 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1/2 1/2 - 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 75 g
100 g 100 g mletého masa (nemusí být) Vepřový ořez 100 g
1 lžíce 1 lžíce tekutého zeleninového vývaru Vývar zeleninový 15 ml
1 1 rovná lžíce majoránky Majoránka sušená
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce solamylu Bramborový škrob 15 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.