Nutriční hodnoty (Jablka pod peřinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 795 kJ / 3 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,32 g |
Tuky | 24,53 g |
– nasycené | 7,05 g |
– nenasycené | 11,97 g |
–– mononenasycené | 4,35 g |
–– polynenasycené | 7,63 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 64,80 g |
Cholesterol | 266 mg |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 726,31 g |
– cukry | 362,67 g |
––– laktóza | 5,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
8 lžic 8 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 Hera | Margarín | |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
2 kg 2 kg jablek | Jablko čerstvé | 2000 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
1 lžička 1 lžička rumu | Rum | 5 ml |
5 lžic 5 lžic cukru (může být i méně) | Cukr bílý | 125 g |