Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablka pod peřinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 795 kJ /
3 536 kcal
Bílkoviny67,08 g
– z toho živočišné bílkoviny12,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,32 g
Tuky24,53 g
– nasycené7,05 g
– nenasycené11,97 g
–– mononenasycené4,35 g
–– polynenasycené7,63 g
––– omega 30,97 g
Vláknina64,80 g
Cholesterol 266 mg
Sodík 342 mg
Sůl1,29 g
Sacharidy726,31 g
– cukry362,67 g
––– laktóza5,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
8 lžic 8 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 Hera Margarín
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
2 kg 2 kg jablek Jablko čerstvé 2000 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
1 lžička 1 lžička rumu Rum 5 ml
5 lžic 5 lžic cukru (může být i méně) Cukr bílý 125 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.