Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska na jehle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 316 kJ /
1 988 kcal
Bílkoviny82,96 g
– z toho živočišné bílkoviny79,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,96 g
Tuky170,81 g
– nasycené82,55 g
– nenasycené85,74 g
–– mononenasycené72,67 g
–– polynenasycené13,07 g
––– omega 30,60 g
Vláknina11,26 g
Cholesterol 380 mg
Sodík 3,50 g
Sůl8,64 g
Sacharidy25,20 g
– cukry13,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g filetů z tresky Treska filet 400 g
3 lžičky 3 lžičky směs koření Kotanyi Pepř černý 15 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
200 g 200 g slaniny Špek 200 g
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.