Nutriční hodnoty (Treska na jehle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 316 kJ / 1 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,96 g |
Tuky | 170,81 g |
– nasycené | 82,55 g |
– nenasycené | 85,74 g |
–– mononenasycené | 72,67 g |
–– polynenasycené | 13,07 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 11,26 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 3,50 g |
Sůl | 8,64 g |
Sacharidy | 25,20 g |
– cukry | 13,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g filetů z tresky | Treska filet | 400 g |
3 lžičky 3 lžičky směs koření Kotanyi | Pepř černý | 15 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
200 g 200 g slaniny | Špek | 200 g |
olivový olej | Olej olivový |