Nutriční hodnoty (Dýňový krém s bílým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 762 kJ / 1 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,30 g |
Tuky | 67,36 g |
– nasycené | 43,28 g |
– nenasycené | 22,92 g |
–– mononenasycené | 20,98 g |
–– polynenasycené | 1,94 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 37,60 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 83,59 g |
– cukry | 16,19 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g dýně | Dýně čerstvá | 600 g |
2 2 velké stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
1,5 dl 1,5 dl suchého bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 1 zeleninový bujón | Bujón zeleninový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
dýňová semínka | Dýňová semínka | |
dýňový olej (nebo ořechový) | Olej dýňový |