Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ricotta cake s malinovou glazurou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 747 kJ /
2 330 kcal
Bílkoviny73,10 g
– z toho živočišné bílkoviny56,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,44 g
Tuky144,17 g
– nasycené78,31 g
– nenasycené61,42 g
–– mononenasycené41,96 g
–– polynenasycené19,47 g
––– omega 31,46 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 420 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy176,55 g
– cukry94,55 g
––– laktóza35,55 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g sušenek Spekulatius Sušenka 200 g
60-70 g 60-70 g másla Máslo kravské 65 g
250 g 250 g ricotty Ricotta 250 g
250 g 250 g tvarohu (tučnost dle libosti) Tvaroh polotučný 250 g
100-200 g 100-200 g zakysané smetany (tučnost opět dle libosti) Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
cca 200 g 200 g mražených malin Maliny čerstvé 200 g
hrst hrst mraženého rybízu Rybíz červený čerstvý
3 lžičky 3 lžičky malinové marmelády Džem malinový
4 4 rovné lžíce želatiny v prášku (používám Dr.Oetker) Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.