Nutriční hodnoty (Voňavý bylinkový králík s bílým vínkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 336 kJ / 558 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,30 g |
Tuky | 23,47 g |
– nasycené | 1,83 g |
– nenasycené | 20,43 g |
–– mononenasycené | 14,33 g |
–– polynenasycené | 6,11 g |
––– omega 3 | 1,82 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 44,50 g |
– cukry | 18,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 králičí díly | Králík stehna | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
2 snítky 2 snítky čerstvého tymiánu (sušený 1 lžička) | Tymián čerstvý | |
1 snítka 1 snítka čerstvého rozmarýnu (sušeného 1/2 lžičky) | Rozmarýn čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
4 4 žluté cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
2 dcl 2 dcl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
voda na podlití | Voda | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |