Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky s příchutí "Znojma")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 623 kJ /
866 kcal
Bílkoviny6,84 g
– z toho živočišné bílkoviny4,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,98 g
Tuky86,19 g
– nasycené42,19 g
– nenasycené42,92 g
–– mononenasycené36,23 g
–– polynenasycené6,69 g
––– omega 30,10 g
Vláknina7,15 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 2,02 g
Sůl5,11 g
Sacharidy13,31 g
– cukry8,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky kuřecího masa Kuře prso
100 g 100 g gazdovské slaniny Špek 100 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 větší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
5 5 větších sladkokyselých okurek Okurka polní zavařená
20 kuliček 20 kuliček pepře Pepř černý
1 kostka 1 kostka slepičího bujónu Bujón kuřecí BIO 10 g
1 1 polévková lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná
1 1 polévková lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 1 polévková lžíce oleje Olej řepkový
trošku trošku soli Sůl mořská
práškové sladké papriky na poprášení masa Paprika červená sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.