Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí páj pod peřinou z bramborové kaše)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 035 kJ /
2 159 kcal
Bílkoviny145,96 g
– z toho živočišné bílkoviny126,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,20 g
Tuky112,11 g
– nasycené57,51 g
– nenasycené51,90 g
–– mononenasycené43,81 g
–– polynenasycené8,09 g
––– omega 30,88 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 2,67 g
Sůl6,44 g
Sacharidy129,63 g
– cukry31,63 g
––– laktóza9,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
1 1 větší pórek Pórek čerstvý
2 PL 2 PL strouhaného uzeného sýra (může být i jiný sýr) Eidam 30% t. v s. uzený 30 g
150 g 150 g žampionů Žampion čerstvý 150 g
4-6 4-6 rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
2 PL 2 PL másla Máslo kravské 20 g
180 ml 180 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 180 ml
600 g 600 g aljašské tresky Treska filet 600 g
100 g 100 g anglické slaniny nebo jiné slaniny Anglická slanina 100 g
olivový olej do zapékací nádoby Olej olivový
1 kL 1 kL sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 5 ml
sůl Sůl mořská
čerstvý mletý pepř Pepř černý mletý
citron Citrón čerstvý
libeček nebo petrželka na ozdobení Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.