Nutriční hodnoty (Rybí páj pod peřinou z bramborové kaše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 035 kJ / 2 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,20 g |
Tuky | 112,11 g |
– nasycené | 57,51 g |
– nenasycené | 51,90 g |
–– mononenasycené | 43,81 g |
–– polynenasycené | 8,09 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 2,67 g |
Sůl | 6,44 g |
Sacharidy | 129,63 g |
– cukry | 31,63 g |
––– laktóza | 9,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
1 1 větší pórek | Pórek čerstvý | |
2 PL 2 PL strouhaného uzeného sýra (může být i jiný sýr) | Eidam 30% t. v s. uzený | 30 g |
150 g 150 g žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
4-6 4-6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
180 ml 180 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 180 ml |
600 g 600 g aljašské tresky | Treska filet | 600 g |
100 g 100 g anglické slaniny nebo jiné slaniny | Anglická slanina | 100 g |
olivový olej do zapékací nádoby | Olej olivový | |
1 kL 1 kL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
citron | Citrón čerstvý | |
libeček nebo petrželka na ozdobení | Libeček čerstvý |