Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Prasečí oči)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 147 kJ /
3 620 kcal
Bílkoviny257,05 g
– z toho živočišné bílkoviny241,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,80 g
Tuky248,95 g
– nasycené127,80 g
– nenasycené110,66 g
–– mononenasycené93,87 g
–– polynenasycené16,79 g
––– omega 31,42 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 893 mg
Sodík 6,62 g
Sůl16,20 g
Sacharidy78,75 g
– cukry64,10 g
––– laktóza12,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřových kotlet Vepřová kotleta s kostí 750 g
200 g 200 g zauzené šunky Šunka vepřová uzená 200 g
200 g 200 g ementálu Ementál 200 g
100 g 100 g listového špenátu Špenát čerstvý 100 g
česnek Česnek čerstvý
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
100 g 100 g sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená 100 g
brambory Brambor zimní
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
150 g 150 g žampionů Žampion čerstvý 150 g
cibule Cibule čerstvá
bíle víno Víno bílé suché
strouhanka Strouhanka pšeničná
citronová šťáva Šťáva z citrónu
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.