Nutriční hodnoty (Podzimní jelení ragů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 11 062 kJ / 2 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 205,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,96 g |
Tuky | 191,54 g |
– nasycené | 94,65 g |
– nenasycené | 91,05 g |
–– mononenasycené | 78,28 g |
–– polynenasycené | 12,78 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 3,92 g |
Sůl | 9,80 g |
Sacharidy | 18,80 g |
– cukry | 12,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jelení plece | Jelení plec | 1000 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
20 dkg 20 dkg uzeného špeku | Špek | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
máslo | Máslo kravské | |
10 kuliček 10 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
5 5 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
1 1 kávová lžička - hrubé soli | Sůl mořská | |
vše smíchat s 2 lžícemi lžícemi oleje | Olej řepkový |