Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní jelení ragů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie11 062 kJ /
2 644 kcal
Bílkoviny207,96 g
– z toho živočišné bílkoviny205,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,96 g
Tuky191,54 g
– nasycené94,65 g
– nenasycené91,05 g
–– mononenasycené78,28 g
–– polynenasycené12,78 g
––– omega 30,40 g
Vláknina11,30 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 3,92 g
Sůl9,80 g
Sacharidy18,80 g
– cukry12,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jelení plece Jelení plec 1000 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 větší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
20 dkg 20 dkg uzeného špeku Špek 200 g
sůl Sůl mořská
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
máslo Máslo kravské
10 kuliček 10 kuliček jalovce Jalovec sušený
5 5 bobkových listů Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček černého pepře Pepř černý
1 1 kávová lžička - hrubé soli Sůl mořská
vše smíchat s 2 lžícemi lžícemi oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.