Nutriční hodnoty (Pstruh na zelenině z jednoho pekáčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 994 kJ / 1 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,46 g |
Tuky | 86,40 g |
– nasycené | 41,39 g |
– nenasycené | 43,59 g |
–– mononenasycené | 36,77 g |
–– polynenasycené | 6,82 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 23,58 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 78,43 g |
– cukry | 43,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 středně velcí pstruzi | Pstruh | |
100 g 100 g uzeného špeku | Špek | 100 g |
3 3 velké žampiony | Žampion čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
3 PL 3 PL sladkého kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
1/2 KL 1/2 KL drceného kmín | Kmín | 2.5 g |
1/2 KL 1/2 KL mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
3 3 menší brambory | Brambor zimní | 150 g |
8 8 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 240 g |
koření na ryby | Grilovací koření |