Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s kořenovou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 743 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 19,32 g |
– nasycené | 4,80 g |
– nenasycené | 9,42 g |
–– mononenasycené | 7,14 g |
–– polynenasycené | 2,28 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 738 mg |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 7,40 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kuřecího masa | Kuře prso | 400 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
troška solamylu | Bramborový škrob | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
4 lžíce 4 lžíce masového vývaru | Vývar masový | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
mladý pórek | Pórek čerstvý | |
jarni cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
olej | Olej řepkový |