Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůček v kysaném zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 580 kJ /
3 007 kcal
Bílkoviny100,96 g
– z toho živočišné bílkoviny90,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,46 g
Tuky263,90 g
– nasycené87,93 g
– nenasycené136,78 g
–– mononenasycené112,76 g
–– polynenasycené24,02 g
––– omega 30,92 g
Vláknina23,72 g
Cholesterol 346 mg
Sodík 5,57 g
Sůl13,60 g
Sacharidy47,80 g
– cukry36,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového bůčku Vepřový bok 600 g
400-500 g 400-500 g kysaného zelí (nejlépe domácího) Zelí bílé kvašené 450 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá
kmín Kmín
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.