Nutriční hodnoty (Bůček v kysaném zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 580 kJ / 3 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,46 g |
Tuky | 263,90 g |
– nasycené | 87,93 g |
– nenasycené | 136,78 g |
–– mononenasycené | 112,76 g |
–– polynenasycené | 24,02 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 23,72 g |
Cholesterol | 346 mg |
Sodík | 5,57 g |
Sůl | 13,60 g |
Sacharidy | 47,80 g |
– cukry | 36,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 600 g |
400-500 g 400-500 g kysaného zelí (nejlépe domácího) | Zelí bílé kvašené | 450 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
kmín | Kmín | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |