Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánoční bramborový salát - speciál)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie15 915 kJ /
3 804 kcal
Bílkoviny96,85 g
– z toho živočišné bílkoviny86,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,98 g
Tuky369,19 g
– nasycené52,59 g
– nenasycené276,30 g
–– mononenasycené89,97 g
–– polynenasycené186,33 g
––– omega 34,15 g
Vláknina7,10 g
Cholesterol 2,06 g
Sodík 6,18 g
Sůl14,93 g
Sacharidy21,08 g
– cukry11,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 kg 3 kg brambor (Keřkovské rohlíčky z Vysočiny -salátové) Suchý salám
1 sklenice 1 sklenice tatarky Poličanka (250 ml) Tatarská omáčka
2 sklenice 2 sklenice majonézy Poličanka (250 ml) Majonéza 400 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
1 plechovka 1 plechovka sterilovaného hrášku Bonduelle (340 g) Hrášek zelený sterilovaný
1 plechovka 1 plechovka sterilované kukuřice Bonduelle (340 g) Kukuřice sterilovaná
4 4 větší domácí sterilované okurky Okurka polní zavařená
2 2 velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 velká žlutá cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 sterilované červené kapie Paprika červená čerstvá
20 dkg 20 dkg kvalitní šunky Šunka vepřová vařená 200 g
100 ml 100 ml nálevu ze sterilované kapie Nálev z okurek
100 ml 100 ml nálevu z okurek Nálev z okurek 100 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.