Nutriční hodnoty (Vánoční bramborový salát - speciál)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 15 915 kJ / 3 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 86,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,98 g |
Tuky | 369,19 g |
– nasycené | 52,59 g |
– nenasycené | 276,30 g |
–– mononenasycené | 89,97 g |
–– polynenasycené | 186,33 g |
––– omega 3 | 4,15 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 2,06 g |
Sodík | 6,18 g |
Sůl | 14,93 g |
Sacharidy | 21,08 g |
– cukry | 11,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 kg 3 kg brambor (Keřkovské rohlíčky z Vysočiny -salátové) | Suchý salám | |
1 sklenice 1 sklenice tatarky Poličanka (250 ml) | Tatarská omáčka | |
2 sklenice 2 sklenice majonézy Poličanka (250 ml) | Majonéza | 400 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1 plechovka 1 plechovka sterilovaného hrášku Bonduelle (340 g) | Hrášek zelený sterilovaný | |
1 plechovka 1 plechovka sterilované kukuřice Bonduelle (340 g) | Kukuřice sterilovaná | |
4 4 větší domácí sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
2 2 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 velká žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 sterilované červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
20 dkg 20 dkg kvalitní šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
100 ml 100 ml nálevu ze sterilované kapie | Nálev z okurek | |
100 ml 100 ml nálevu z okurek | Nálev z okurek | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |