Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 221 kJ /
1 965 kcal
Bílkoviny337,99 g
– z toho živočišné bílkoviny327,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,25 g
Tuky48,92 g
– nasycené19,33 g
– nenasycené26,41 g
–– mononenasycené19,31 g
–– polynenasycené7,10 g
––– omega 33,68 g
Vláknina27,50 g
Cholesterol 839 mg
Sodík 1,37 g
Sůl3,29 g
Sacharidy29,40 g
– cukry13,58 g
––– laktóza2,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety z kuřecích prsíček Kuře prso 1400 g
2 2 mrkev Mrkev čerstvá 100 g
2 2 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 menší celer Celer bulva čerstvá 540 g
2 PL 2 PL másla Máslo kravské 20 g
2 PL 2 PL smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
kuřecí vývar (může být i z bujonu) Vývar kuřecí
1 PL 1 PL oleje Olej řepkový 11 ml
1 PL 1 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
muškátový květ Muškát květ sušený
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
posekaná petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.