Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 221 kJ / 1 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 337,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 327,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,25 g |
Tuky | 48,92 g |
– nasycené | 19,33 g |
– nenasycené | 26,41 g |
–– mononenasycené | 19,31 g |
–– polynenasycené | 7,10 g |
––– omega 3 | 3,68 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 839 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 3,29 g |
Sacharidy | 29,40 g |
– cukry | 13,58 g |
––– laktóza | 2,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 filety 4 filety z kuřecích prsíček | Kuře prso | 1400 g |
2 2 mrkev | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 menší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
2 PL 2 PL smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
kuřecí vývar (může být i z bujonu) | Vývar kuřecí | |
1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 PL 1 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
posekaná petrželka | Petržel nať čerstvá |