Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (3D - Iglů s tučňáky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie30 869 kJ /
7 378 kcal
Bílkoviny189,98 g
– z toho živočišné bílkoviny162,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,35 g
Tuky230,49 g
– nasycené80,47 g
– nenasycené115,75 g
–– mononenasycené87,58 g
–– polynenasycené28,17 g
––– omega 34,09 g
Vláknina22,07 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 2,13 g
Sůl5,45 g
Sacharidy1 126,13 g
– cukry952,75 g
––– laktóza127,52 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
9 9 vajec Vejce slepičí 630 g
9 lžic 9 lžic cukru krupice Cukr bílý 108 g
9 lžic 9 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 99 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 pudinky vanilkové (nebo banánové) Puding v prášku 80 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 2 másla Máslo kravské 2 g
20-30 dkg 20-30 dkg moučkového cukru Cukr bílý 250 g
200-300 g 200-300 g čokolády (podle chuti) Čokoláda mléčná 30% 250 g
4 4 banány (na kolečka nebo jakékoli ovoce dle chuti) Banán čerstvý 360 g
20 dkg 20 dkg polotučného sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 200 g
20 dkg 20 dkg moučkového cukru Cukr bílý 200 g
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
1-2 lžičky 1-2 lžičky aroma sladká mandle Aroma mandlové 7.5 ml
potravinářské barvy E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
solamyl Bramborový škrob
moučkový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.