Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vertuta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 290 kJ /
4 132 kcal
Bílkoviny138,68 g
– z toho živočišné bílkoviny100,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,84 g
Tuky270,14 g
– nasycené98,43 g
– nenasycené158,21 g
–– mononenasycené120,36 g
–– polynenasycené37,86 g
––– omega 39,86 g
Vláknina42,60 g
Cholesterol 685 mg
Sodík 2,50 g
Sůl6,29 g
Sacharidy274,83 g
– cukry44,33 g
––– laktóza4,73 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
2 lžíce 2 lžíce teplé vody Voda 36 ml
sůl Sůl mořská
vejce na potření Vejce slepičí
250 g 250 g brynzy Brynza 250 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
250 g 250 g uvařeného mletého masa Vepřový ořez 250 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
kopr Kopr nať čerstvý
5 5 cibulí Cibule čerstvá 350 g
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.