Nutriční hodnoty (Vertuta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 290 kJ / 4 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,84 g |
Tuky | 270,14 g |
– nasycené | 98,43 g |
– nenasycené | 158,21 g |
–– mononenasycené | 120,36 g |
–– polynenasycené | 37,86 g |
––– omega 3 | 9,86 g |
Vláknina | 42,60 g |
Cholesterol | 685 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,29 g |
Sacharidy | 274,83 g |
– cukry | 44,33 g |
––– laktóza | 4,73 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce teplé vody | Voda | 36 ml |
sůl | Sůl mořská | |
vejce na potření | Vejce slepičí | |
250 g 250 g brynzy | Brynza | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
250 g 250 g uvařeného mletého masa | Vepřový ořez | 250 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
5 5 cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |