Nutriční hodnoty (Flamendrova čalamáda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 494 kJ / 3 225 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,03 g |
Tuky | 5,12 g |
– nasycené | 1,82 g |
– nenasycené | 2,61 g |
–– mononenasycené | 1,05 g |
–– polynenasycené | 1,56 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 72,62 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18,31 g |
Sůl | 45,00 g |
Sacharidy | 746,38 g |
– cukry | 701,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 kg 2,5 kg slabších okurek | Okurka salátová čerstvá | 2500 g |
8 ks 8 ks středních cibulí | Cibule čerstvá | 552 g |
3 lžíce 3 lžíce soli | Sůl mořská | 45 g |
1 lžičku 1 lžičku pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
1 lžičku 1 lžičku kari koření | Kari | 5 g |
3 šálky 3 šálky octa | Ocet lihový | 750 ml |
2,5 šálku 2,5 šálku krupicového cukru | Cukr bílý | 625 g |