Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Flamendrova čalamáda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 494 kJ /
3 225 kcal
Bílkoviny29,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,03 g
Tuky5,12 g
– nasycené1,82 g
– nenasycené2,61 g
–– mononenasycené1,05 g
–– polynenasycené1,56 g
––– omega 30,00 g
Vláknina72,62 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18,31 g
Sůl45,00 g
Sacharidy746,38 g
– cukry701,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 kg 2,5 kg slabších okurek Okurka salátová čerstvá 2500 g
8 ks 8 ks středních cibulí Cibule čerstvá 552 g
3 lžíce 3 lžíce soli Sůl mořská 45 g
1 lžičku 1 lžičku pálivé papriky Paprika pálivá 6 g
1 lžičku 1 lžičku kari koření Kari 5 g
3 šálky 3 šálky octa Ocet lihový 750 ml
2,5 šálku 2,5 šálku krupicového cukru Cukr bílý 625 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.