Nutriční hodnoty (Kuřecí roláda plněná vinnou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 618 kJ / 3 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 312,68 g |
– nasycené | 155,96 g |
– nenasycené | 147,50 g |
–– mononenasycené | 110,40 g |
–– polynenasycené | 37,10 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 7,58 g |
Sůl | 18,63 g |
Sacharidy | 18,35 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vykostěné kuře | Kuře | |
400 g 400 g vinné klobásy | Klobása vinná | 400 g |
3 3 vejce uvařená na tvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
250 g 250 g slaniny (měla jsem Gazdovskou) | Špek | 250 g |
1 větvička 1 větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
6 6 sušených rajčat naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
2 2 kávové lžičky kapar | Kapary | |
sůl | Sůl mořská | |
kuřecí vývar (dala jsem gurmánský kuřecí od Maggi) | Vývar kuřecí | |
maďarské koření od Grešíka (restovaná cibulka, vločky rajčat a paprik ) | Koření Argentina | |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |