Nutriční hodnoty (Celerovo-jablečné curry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 843 kJ / 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
Tuky | 61,50 g |
– nasycené | 40,54 g |
– nenasycené | 18,68 g |
–– mononenasycené | 16,28 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 13,95 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 516 mg |
Sůl | 1,27 g |
Sacharidy | 14,90 g |
– cukry | 10,50 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g oloupaného celeru | Celer bulva čerstvá | 300 g |
2 2 menší červená jablka | Jablko čerstvé | |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
2 lžičky 2 lžičky curry pasty | Curry pasta | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový |