Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žebra marinovaná v pomerančovo - zázvorové marmeládě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 414 kJ /
1 533 kcal
Bílkoviny63,35 g
– z toho živočišné bílkoviny50,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,35 g
Tuky100,84 g
– nasycené25,42 g
– nenasycené52,42 g
–– mononenasycené42,00 g
–– polynenasycené10,42 g
––– omega 30,40 g
Vláknina29,40 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 250 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy76,75 g
– cukry17,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřových žeber Vepřová žebra 1000 g
sůl Sůl mořská
pomerančovo - zázvorová marmeláda (viz. foto, koupena v Albertu) Marmeláda pomerančová
3 3 polévkové lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari
1 1 polévkové lžíce oleje Olej řepkový
1 1 kávová lžička sladké papriky nebo pálivé papriky Paprika červená sušená
3 3 posekané stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
1/4 l 1/4 l černého piva Svijany (není hořké), popř. voda Pivo tmavé 10ᵒ 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.