Nutriční hodnoty (Žebra marinovaná v pomerančovo - zázvorové marmeládě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 414 kJ / 1 533 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,35 g |
Tuky | 100,84 g |
– nasycené | 25,42 g |
– nenasycené | 52,42 g |
–– mononenasycené | 42,00 g |
–– polynenasycené | 10,42 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 250 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 76,75 g |
– cukry | 17,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřových žeber | Vepřová žebra | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
pomerančovo - zázvorová marmeláda (viz. foto, koupena v Albertu) | Marmeláda pomerančová | |
3 3 polévkové lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
1 1 polévkové lžíce oleje | Olej řepkový | |
1 1 kávová lžička sladké papriky nebo pálivé papriky | Paprika červená sušená | |
3 3 posekané stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
1/4 l 1/4 l černého piva Svijany (není hořké), popř. voda | Pivo tmavé 10ᵒ | 250 ml |