Nutriční hodnoty (Ořechové bagetky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 393 kJ / 2 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,88 g |
Tuky | 66,15 g |
– nasycené | 8,68 g |
– nenasycené | 55,38 g |
–– mononenasycené | 34,61 g |
–– polynenasycené | 20,77 g |
––– omega 3 | 4,70 g |
Vláknina | 20,08 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 6,23 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 387,73 g |
– cukry | 44,30 g |
––– laktóza | 13,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
340 g 340 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 340 g |
160 g 160 g žitné celozrné mouky | Mouka pšeničná hladká | 160 g |
250 ml 250 ml podmáslí | Podmáslí | 250 g |
50 ml 50 ml vlažné vody | Voda | 50 ml |
50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
40 g 40 g droždí | Droždí pekařské lisované | 40 g |
1 1 polévková lžíce octa | Ocet lihový | |
1 lžíce 1 lžíce soli ( může být i méně ) | Sůl mořská | 15 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce drceného kmínu | Kmín mletý | 7.5 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1,5 - 2 hrsti 1,5 - 2 hrsti vlašských ořechů | Vlašské ořechy |