Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechové bagetky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 393 kJ /
2 484 kcal
Bílkoviny74,38 g
– z toho živočišné bílkoviny10,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,88 g
Tuky66,15 g
– nasycené8,68 g
– nenasycené55,38 g
–– mononenasycené34,61 g
–– polynenasycené20,77 g
––– omega 34,70 g
Vláknina20,08 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 6,23 g
Sůl15,00 g
Sacharidy387,73 g
– cukry44,30 g
––– laktóza13,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
340 g 340 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 340 g
160 g 160 g žitné celozrné mouky Mouka pšeničná hladká 160 g
250 ml 250 ml podmáslí Podmáslí 250 g
50 ml 50 ml vlažné vody Voda 50 ml
50 g 50 g oleje Olej řepkový 50 ml
40 g 40 g droždí Droždí pekařské lisované 40 g
1 1 polévková lžíce octa Ocet lihový
1 lžíce 1 lžíce soli ( může být i méně ) Sůl mořská 15 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce drceného kmínu Kmín mletý 7.5 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
1,5 - 2 hrsti 1,5 - 2 hrsti vlašských ořechů Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.