Nutriční hodnoty (Vepřový jazyk na brusinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 320 kJ / 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,15 g |
Tuky | 26,37 g |
– nasycené | 4,30 g |
– nenasycené | 21,13 g |
–– mononenasycené | 14,63 g |
–– polynenasycené | 6,51 g |
––– omega 3 | 1,84 g |
Vláknina | 12,80 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 377 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 53,96 g |
– cukry | 34,05 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vepřové jazyky | Jazyk vepřový | |
1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
100 ml 100 ml vývaru z uvařených jazyků | Vývar hovězí | 100 ml |
100 ml 100 ml dezertního vína | Víno červené sladké | 100 ml |
100 ml 100 ml brusinkového kompotu | Brusinky zavařené | |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1/2 KL 1/2 KL mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
4 PL 4 PL sušených brusinek | Brusinky sušené | 60 g |
2 2 silnější plátky másla | Máslo kravské | 2 g |