Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový jazyk na brusinkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 320 kJ /
555 kcal
Bílkoviny3,19 g
– z toho živočišné bílkoviny2,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,15 g
Tuky26,37 g
– nasycené4,30 g
– nenasycené21,13 g
–– mononenasycené14,63 g
–– polynenasycené6,51 g
––– omega 31,84 g
Vláknina12,80 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 377 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy53,96 g
– cukry34,05 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vepřové jazyky Jazyk vepřový
1 kostka 1 kostka masoxu Bujón hovězí 10 g
100 ml 100 ml vývaru z uvařených jazyků Vývar hovězí 100 ml
100 ml 100 ml dezertního vína Víno červené sladké 100 ml
100 ml 100 ml brusinkového kompotu Brusinky zavařené
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
1/2 KL 1/2 KL mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
4 PL 4 PL sušených brusinek Brusinky sušené 60 g
2 2 silnější plátky másla Máslo kravské 2 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.