Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s růžičkovou kapustou a nivou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 532 kJ /
844 kcal
Bílkoviny64,85 g
– z toho živočišné bílkoviny54,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,45 g
Tuky42,10 g
– nasycené11,83 g
– nenasycené28,75 g
–– mononenasycené20,75 g
–– polynenasycené8,00 g
––– omega 32,04 g
Vláknina15,80 g
Cholesterol 98 mg
Sodík 835 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy47,43 g
– cukry10,50 g
––– laktóza5,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g kuřecích stehenních řízků Kuřecí stehenní řízky 200 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
150 g 150 g čerstvé růžičkové kapusty (nebo mražené) Kapusta růžičková čerstvá 150 g
30 g 30 g nivy Niva 50% t. v s. 30 g
1 1 velký stroužek česneku (možno vynechat) Česnek čerstvý 70 g
10 g 10 g hladké mouky (1 lžíce) Mouka pšeničná hladká 10 g
100 ml 100 ml drůbežího vývaru (podle potřeby) Vývar kuřecí 100 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.