Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzená plec na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 405 kJ /
1 292 kcal
Bílkoviny129,80 g
– z toho živočišné bílkoviny119,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,33 g
Tuky56,10 g
– nasycené14,80 g
– nenasycené34,56 g
–– mononenasycené29,47 g
–– polynenasycené5,08 g
––– omega 30,19 g
Vláknina21,65 g
Cholesterol 416 mg
Sodík 5,52 g
Sůl12,74 g
Sacharidy41,54 g
– cukry16,57 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g uzené plece vepřové Vepřová plec uzená 600 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
3 lžíce 3 lžíce sekané petrželové natě Petržel nať čerstvá 45 g
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
vývar Vývar hovězí
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
černý pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.