Nutriční hodnoty (Uzená plec na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 405 kJ / 1 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 119,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,33 g |
Tuky | 56,10 g |
– nasycené | 14,80 g |
– nenasycené | 34,56 g |
–– mononenasycené | 29,47 g |
–– polynenasycené | 5,08 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 21,65 g |
Cholesterol | 416 mg |
Sodík | 5,52 g |
Sůl | 12,74 g |
Sacharidy | 41,54 g |
– cukry | 16,57 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g uzené plece vepřové | Vepřová plec uzená | 600 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
3 lžíce 3 lžíce sekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 45 g |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
vývar | Vývar hovězí | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
černý pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |