Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Staročeské plátky podlévané pivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 096 kJ /
501 kcal
Bílkoviny6,13 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,13 g
Tuky32,27 g
– nasycené2,28 g
– nenasycené28,39 g
–– mononenasycené19,98 g
–– polynenasycené8,41 g
––– omega 32,40 g
Vláknina14,43 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 942 mg
Sůl2,27 g
Sacharidy31,31 g
– cukry14,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové kýty Vepřová kýta
1 1 mrkev (větší) Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 30 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžička 1 lžička koření (Staročeské) Pepř černý 5 g
150-200 ml 150-200 ml piva Pivo světlé 10ᵒ 175 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý
sádlo (nebo olej na smažení) Sádlo vepřové
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.