Nutriční hodnoty (Staročeské plátky podlévané pivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 096 kJ / 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,13 g |
Tuky | 32,27 g |
– nasycené | 2,28 g |
– nenasycené | 28,39 g |
–– mononenasycené | 19,98 g |
–– polynenasycené | 8,41 g |
––– omega 3 | 2,40 g |
Vláknina | 14,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 942 mg |
Sůl | 2,27 g |
Sacharidy | 31,31 g |
– cukry | 14,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
1 1 mrkev (větší) | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička koření (Staročeské) | Pepř černý | 5 g |
150-200 ml 150-200 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 175 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sádlo (nebo olej na smažení) | Sádlo vepřové | |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká |