Nutriční hodnoty (Guláš z hříbků a masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 868 kJ / 924 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,53 g |
Tuky | 55,12 g |
– nasycené | 24,55 g |
– nenasycené | 27,60 g |
–– mononenasycené | 22,13 g |
–– polynenasycené | 5,47 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 161 mg |
Sodík | 187 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 22,60 g |
– cukry | 7,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 dkg 30 dkg libového vepřového masa nebo hovězího masa | Vepřová kýta | 300 g |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
kousek kousek masoxu | Bujón hovězí | |
30 dkg 30 dkg hřibů | Hřib čerstvý | 300 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá |