Nutriční hodnoty (Barevná houbová pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 113 kJ / 1 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,58 g |
Tuky | 135,02 g |
– nasycené | 66,94 g |
– nenasycené | 66,06 g |
–– mononenasycené | 56,54 g |
–– polynenasycené | 9,52 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 27,97 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 2,96 g |
Sůl | 7,25 g |
Sacharidy | 70,15 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
150 g 150 g uzené slaniny | Špek | 150 g |
500 g 500 g václavek | Václavka čerstvá | 500 g |
5 - 6 5 - 6 brambor | Brambor zimní | 275 g |
hrst hrst mražené kukuřice | Kukuřice mražená | |
hrst hrst mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
50 g 50 g nastrouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |