Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Barevná houbová pánev)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 113 kJ /
1 700 kcal
Bílkoviny37,08 g
– z toho živočišné bílkoviny16,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,58 g
Tuky135,02 g
– nasycené66,94 g
– nenasycené66,06 g
–– mononenasycené56,54 g
–– polynenasycené9,52 g
––– omega 30,20 g
Vláknina27,97 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 2,96 g
Sůl7,25 g
Sacharidy70,15 g
– cukry12,00 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pórek Pórek čerstvý
150 g 150 g uzené slaniny Špek 150 g
500 g 500 g václavek Václavka čerstvá 500 g
5 - 6 5 - 6 brambor Brambor zimní 275 g
hrst hrst mražené kukuřice Kukuřice mražená
hrst hrst mraženého hrášku Hrášek zelený mražený
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
50 g 50 g nastrouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.