Nutriční hodnoty (Maková buchta ze směsi na Ciabattu v domácí pekárně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 213 kJ / 1 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 16,50 g |
–– mononenasycené | 12,50 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 225,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g vody | Voda | 200 ml |
2 2 polévkové lžíce ořechového oleje | Olej z vlašských ořechů | |
500 g 500 g směsi Ciabatta (já měla z Lídlu) | Ciabatta | 500 g |
250 g 250 g makové náplně - já použila hotovou dr. OETKER |