Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špízy z vepřového masa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 119 kJ /
1 223 kcal
Bílkoviny213,01 g
– z toho živočišné bílkoviny210,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,01 g
Tuky32,41 g
– nasycené7,85 g
– nenasycené16,35 g
–– mononenasycené13,66 g
–– polynenasycené2,69 g
––– omega 30,10 g
Vláknina10,85 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 535 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy17,85 g
– cukry8,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřových řízků Vepřová kýta 1000 g
1 snítka 1 snítka tymiánu Tymián sušený
1 snítka 1 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 snítka 1 snítka oregána Oregano sušené
1 snítka 1 snítka bazalky Bazalka čerstvá
1 snítka 1 snítka petrželové natě (nebo 1/2 lžičky sušené) Petržel nať čerstvá
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 2 bílé papriky (nebo barevné) Paprika bílá čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
anglická slanina (česnekový bok, klobása) Anglická slanina

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.