Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vinuté roštěnky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 156 kJ /
515 kcal
Bílkoviny5,28 g
– z toho živočišné bílkoviny2,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,83 g
Tuky47,71 g
– nasycené21,29 g
– nenasycené25,87 g
–– mononenasycené21,55 g
–– polynenasycené4,32 g
––– omega 30,22 g
Vláknina6,31 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 2,62 g
Sůl6,95 g
Sacharidy14,60 g
– cukry4,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky hovězí roštěné Hovězí roštěnec
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 sladká smetana Smetana kravská sladká 12%
1 PL 1 PL worcesteru Worcestrová omáčka 15 ml
1 PL 1 PL dijónské hořčice Hořčice dijonská 15 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
hovězí bujón nebo vývar Bujón hovězí
2 cm 2 cm másla Máslo kravské
5 dkg 5 dkg slaniny Špek 50 g
2 KL 2 KL sardelové pasty Sardelová pasta 10 g
1 PL 1 PL kaparů Kapary 15 g
1 1 sladkokyselá okurka (já dala ještě 2 kolečka mrkve z okurek) Okurka polní zavařená
kousek kousek cibule Cibule čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.