Nutriční hodnoty (Sýrová těstovinová rýže (orzo))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 799 kJ / 2 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,40 g |
Tuky | 105,63 g |
– nasycené | 70,23 g |
– nenasycené | 31,25 g |
–– mononenasycené | 27,67 g |
–– polynenasycené | 3,58 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 242,66 g |
– cukry | 21,14 g |
––– laktóza | 10,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g těstovinové rýže | Těstoviny pšeničné | 300 g |
200 g 200 g goudy nebo ementálu | Gouda 45% t. v s. | 200 g |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
3 lžíce 3 lžíce sekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 45 g |
čerstvě mletý barevný pepř | Pepř barevný | |
sůl | Sůl mořská |