Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí na jablku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 186 kJ /
1 239 kcal
Bílkoviny9,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,50 g
Tuky96,49 g
– nasycené13,72 g
– nenasycené82,65 g
–– mononenasycené71,15 g
–– polynenasycené11,50 g
––– omega 30,14 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 1 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy62,70 g
– cukry17,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
jehněčí maso (měla jsem hřbet) Jehněčí kýta
1 1 větší jablko Jablko čerstvé 150 g
1/2 1/2 cm plátek másla Máslo kravské 0.5 g
1 dcl 1 dcl červeného vína (použila jsem Kadarku) Víno červené suché 100 ml
1 dcl 1 dcl olivového oleje (použila jsem obyčejný slunečnicový) Olej olivový 100 ml
2 2 polévkové lžíce sójové omáčky Soya Sauce Sójová omáčka Tamari
1 kl 1 kl mletého pepře Pepř černý mletý 5 g
citronová kůra z 1 citronu Citronová kúra čerstvá
citronová šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
2 2 prolisované stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
3 snítky 3 snítky čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
3 snítky 3 snítky levandule (nemusí být) Levandule květ čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.