Nutriční hodnoty (Hovězí se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 896 kJ / 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,92 g |
Tuky | 7,19 g |
– nasycené | 3,09 g |
– nenasycené | 3,31 g |
–– mononenasycené | 2,79 g |
–– polynenasycené | 0,53 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 20,90 g |
– cukry | 11,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězí kýty | Hovězí kýta | 500 g |
200 g 200 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
vývar | Vývar hovězí | |
pepř | Pepř černý | |
cca 4 PL 4 PL rajčatové pyré (podle chuti) | Pyré z červených rajčat | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
cca 100 ml 100 ml červeného vína (podle chuti) | Víno červené suché | 100 ml |