Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí se zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 896 kJ /
692 kcal
Bílkoviny116,42 g
– z toho živočišné bílkoviny111,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,92 g
Tuky7,19 g
– nasycené3,09 g
– nenasycené3,31 g
–– mononenasycené2,79 g
–– polynenasycené0,53 g
––– omega 30,05 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 279 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy20,90 g
– cukry11,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězí kýty Hovězí kýta 500 g
200 g 200 g hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
vývar Vývar hovězí
pepř Pepř černý
cca 4 PL 4 PL rajčatové pyré (podle chuti) Pyré z červených rajčat 60 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
cca 100 ml 100 ml červeného vína (podle chuti) Víno červené suché 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.