Nutriční hodnoty (Prošívaná celozrnná dýňová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 168 kJ / 4 581 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,84 g |
Tuky | 168,27 g |
– nasycené | 19,16 g |
– nenasycené | 131,90 g |
–– mononenasycené | 93,57 g |
–– polynenasycené | 38,33 g |
––– omega 3 | 10,39 g |
Vláknina | 16,93 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 7,18 g |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 641,23 g |
– cukry | 333,78 g |
––– laktóza | 2,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 dýně hokaido (nebo máslováb- cca 1,5 kg vcelku) | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
1 hrnek 1 hrnek celozrnné pšeničné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 250 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 125 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 48 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 24 g |
1 1 tvaroh ve vaničce | Tvaroh polotučný | |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
2 lžíce 2 lžíce rozinek | Rozinky | 30 g |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
kůra z 0,5 kůra z 0,5 citronu | Citrón čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pár kapek kapek olivového oleje | Olej olivový | |
olej na vymazání plechu | Olej řepkový | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |