Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Prošívaná celozrnná dýňová buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 168 kJ /
4 581 kcal
Bílkoviny85,77 g
– z toho živočišné bílkoviny44,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,84 g
Tuky168,27 g
– nasycené19,16 g
– nenasycené131,90 g
–– mononenasycené93,57 g
–– polynenasycené38,33 g
––– omega 310,39 g
Vláknina16,93 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 7,18 g
Sůl1,50 g
Sacharidy641,23 g
– cukry333,78 g
––– laktóza2,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 dýně hokaido (nebo máslováb- cca 1,5 kg vcelku) Dýně Hokkaidó čerstvá
1 hrnek 1 hrnek celozrnné pšeničné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 250 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 125 g
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 48 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku Kypřící prášek 5 g
2 lžičky 2 lžičky jedlé sody Jedlá soda 24 g
1 1 tvaroh ve vaničce Tvaroh polotučný
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml
2 lžíce 2 lžíce rozinek Rozinky 30 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
kůra z 0,5 kůra z 0,5 citronu Citrón čerstvý
sůl Sůl mořská
pár kapek kapek olivového oleje Olej olivový
olej na vymazání plechu Olej řepkový
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.