Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dobrota z jablek a ořechů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 964 kJ /
4 533 kcal
Bílkoviny61,26 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,40 g
Tuky231,58 g
– nasycené25,64 g
– nenasycené191,89 g
–– mononenasycené135,90 g
–– polynenasycené55,99 g
––– omega 316,57 g
Vláknina27,60 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 440 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy516,20 g
– cukry309,37 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
200 ml 200 ml oleje (teplého) Olej řepkový 200 ml
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
1 sáček 1 sáček prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
350 g 350 g jablek Jablko čerstvé 350 g
ořechy Vlašské ořechy
tuk Margarín
mouka Mouka pšeničná hladká
čokoláda Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.