Nutriční hodnoty (Plátky na jablku s Wasabi pastou a pečeným jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 436 kJ / 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 1,04 g |
– nasycené | 0,34 g |
– nenasycené | 0,46 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,42 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 62,31 g |
– cukry | 56,69 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 PL 1 PL medu | Med nepasterovaný | 36 g |
zelený křenový Wasabi krém – množství dle chuti (pozor, je dost ostrý) | Wasabi pasta | |
1 dcl 1 dcl červeného vína (lze vynechat) | Víno červené suché | 100 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový |