Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní buchta s jahodami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 395 kJ /
5 831 kcal
Bílkoviny65,19 g
– z toho živočišné bílkoviny36,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,07 g
Tuky399,48 g
– nasycené128,04 g
– nenasycené251,08 g
–– mononenasycené189,70 g
–– polynenasycené61,38 g
––– omega 317,36 g
Vláknina8,30 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 532 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy489,50 g
– cukry239,10 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g krupicového cukru Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru (podle potřeby) Cukr bílý 25 g
jahody Jahody čerstvé
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
500 ml 500 ml vody (nebo 750 ml mléka) Voda 500 ml
tuk Margarín
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.