Nutriční hodnoty (Letní buchta s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 24 395 kJ / 5 831 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,07 g |
Tuky | 399,48 g |
– nasycené | 128,04 g |
– nenasycené | 251,08 g |
–– mononenasycené | 189,70 g |
–– polynenasycené | 61,38 g |
––– omega 3 | 17,36 g |
Vláknina | 8,30 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 532 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 489,50 g |
– cukry | 239,10 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru (podle potřeby) | Cukr bílý | 25 g |
jahody | Jahody čerstvé | |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
500 ml 500 ml vody (nebo 750 ml mléka) | Voda | 500 ml |
tuk | Margarín | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |