Nutriční hodnoty (Kapustičkové srdce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 866 kJ / 1 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,74 g |
Tuky | 85,50 g |
– nasycené | 41,50 g |
– nenasycené | 42,93 g |
–– mononenasycené | 36,18 g |
–– polynenasycené | 6,76 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 35,60 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 75,10 g |
– cukry | 9,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřové srdce | Srdce vepřové | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 velké stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
100 g 100 g anglické slaniny (může být jiná) | Anglická slanina | 100 g |
cca 20 ks 20 ks růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
olej | Olej řepkový | |
4 4 velké lžíce smetany na zjemnění | Smetana kravská sladká 12% | |
1 lžíce 1 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
štipec štipec bílého pepře | Pepř bílý | |
vývar (může být masox nebo jen voda) | Bujón hovězí | |
sůl | Sůl mořská |