Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustičkové srdce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 866 kJ /
1 163 kcal
Bílkoviny18,24 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,74 g
Tuky85,50 g
– nasycené41,50 g
– nenasycené42,93 g
–– mononenasycené36,18 g
–– polynenasycené6,76 g
––– omega 30,10 g
Vláknina35,60 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,66 g
Sůl4,00 g
Sacharidy75,10 g
– cukry9,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové srdce Srdce vepřové
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 velké stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
100 g 100 g anglické slaniny (může být jiná) Anglická slanina 100 g
cca 20 ks 20 ks růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá
sádlo Sádlo vepřové
olej Olej řepkový
4 4 velké lžíce smetany na zjemnění Smetana kravská sladká 12%
1 lžíce 1 lžíce petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
štipec štipec bílého pepře Pepř bílý
vývar (může být masox nebo jen voda) Bujón hovězí
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.