Nutriční hodnoty (Guláš s hub a paprik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 177 kJ / 998 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,37 g |
Tuky | 88,75 g |
– nasycené | 45,09 g |
– nenasycené | 41,97 g |
–– mononenasycené | 33,84 g |
–– polynenasycené | 8,13 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 13,38 g |
Cholesterol | 113 mg |
Sodík | 77 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 36,75 g |
– cukry | 17,06 g |
––– laktóza | 4,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 lžic 5 lžic sádla | Sádlo vepřové | 75 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
houby (talíř houbové směsi) | Hřib čerstvý | |
kousek kousek masoxu | Bujón hovězí | |
6 6 zelených paprik | Paprika zelená čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1/8 l 1/8 l zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 125 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku nebo kečupu | Protlak rajčatový | 30 g |