Nutriční hodnoty (Zeleninový salát....)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 574 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,56 g |
Tuky | 22,28 g |
– nasycené | 9,67 g |
– nenasycené | 11,61 g |
–– mononenasycené | 8,82 g |
–– polynenasycené | 2,79 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 12,44 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,95 g |
Sacharidy | 65,40 g |
– cukry | 53,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
2 2 kapie | Paprika červená čerstvá | 500 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
100 g 100 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžička 1 lžička cukru moučky | Cukr bílý | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
česnek (volitelně) | Česnek čerstvý |