Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát....)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 574 kJ /
615 kcal
Bílkoviny32,06 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,56 g
Tuky22,28 g
– nasycené9,67 g
– nenasycené11,61 g
–– mononenasycené8,82 g
–– polynenasycené2,79 g
––– omega 30,35 g
Vláknina12,44 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,22 g
Sůl2,95 g
Sacharidy65,40 g
– cukry53,50 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
2 2 kapie Paprika červená čerstvá 500 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
100 g 100 g eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžička 1 lžička cukru moučky Cukr bílý 5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
česnek (volitelně) Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.