Nutriční hodnoty (Kynutá bábovka s makovo - řepnou nádivkou a švestkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 154 kJ / 5 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 102,85 g |
Tuky | 204,31 g |
– nasycené | 55,78 g |
– nenasycené | 128,66 g |
–– mononenasycené | 62,19 g |
–– polynenasycené | 66,47 g |
––– omega 3 | 1,72 g |
Vláknina | 54,20 g |
Cholesterol | 411 mg |
Sodík | 487 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 711,50 g |
– cukry | 243,70 g |
––– laktóza | 20,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 600 g |
200 ml 200 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
100 g 100 g rozpuštěné Hery | Margarín | 100 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
120 g 120 g krystalového cukru | Cukr bílý | 120 g |
35 g 35 g droždí | Droždí pekařské lisované | 35 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
200 g 200 g mletého máku | Mák modrý mletý | 200 g |
asi 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
trochu trochu skořice | Skořice ceylonská | |
trochu trochu citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
rum | Rum | |
asi 200 g 200 g vařené cukrové řepy nastrouhané na hrubém struhadle | Cukrová řepa čerstvá | 200 g |
rozpůlené švestky (čerstvé, mražené, kompotované) | Švestky čerstvé |